Eko en ITSC kondigen strategisch partnership aan

Amsterdam, 5 april 2019 – Eko, een mobile-first communicatie- en samenwerkingsplatform voor bedrijven,  en ITSC Recruitment, specialist in sales recruitment binnen de ICT-sector, kondigen een strategisch partnership aan.

Het van oorsprong Thaise techbedrijf Eko opende afgelopen najaar, na een investering van 17,6 miljoen euro, zijn Europese hoofdkantoor in Amsterdam. Finn McClain, VP Europa bij Eko vertelt: “Het strategische partnership met ITSC Recruitment is een perfecte manier om onze positie binnen de Nederlandse ICT-markt verder te versterken. Dankzij dit partnership zijn wij in staat meer bedrijven kennis te laten maken met onze oplossingen voor organisaties met grote aantallen werknemers die niet de hele dag achter een computer zitten.”

Mark van der Wildt, Managing Director ITSC Recruitment, vult aan: “Eko biedt een effectief mobile-first communicatieplatform waar bedrijven tijd en geld mee kunnen besparen. Ik hoor regelmatig van onze klanten in de bouw, distributie en retail over problemen met interne communicatie en het behouden van hun talent. Om deze reden sluiten de oplossingen van Eko direct aan bij de services die ITSC Recruitment biedt: de juiste mensen op de juiste plek binnen een organisatie krijgen en daar behouden. Om vervolgens het beste uit elkaar te laten halen.”

Het Eko Partner Programma (EPP) is een wereldwijd netwerk van mensen en organisaties met als doel medewerkers binnen bedrijven nauwer en productiever te laten samenwerken. Partners zijn specialist in hun sector en helpen door de oplossingen en software van Eko MKB-bedrijven en zakelijke klanten geld en tijd te besparen door optimalisatie van bedrijfsprocessen en interne communicatie. Eko richt zich op industrieën waarbij een groot deel van de medewerkers niet achter een bureau zit, zoals de bouw- en maakindustrie, detailhandel, horeca, de reisbranche en de gezondheidszorg.

Eko en ITSC staan van 9 t/m 11 april bij Building Holland in de RAI in Amsterdam. Stuur een mail aan xander@ekoapp.com voor een persoonlijk gesprek met Eko en ITSC.

Over Eko

Eko is een mobile-first communicatie- en samenwerkingsplatform voor bedrijven met een grotendeels mobiel personeelsbestand, zoals in de horeca of retail. De gebruiksvriendelijke app biedt functionaliteiten voor interne communicatie, proces- en projectmanagement en het delen en opslaan van kennis. Naast het Europese hoofdkantoor in Amsterdam heeft het van oorsprong Thaise bedrijf kantoren in Bangkok, New York, Londen en Berlijn. Eind 2018 ontving Eko een investering van 17,6 miljoen euro, nadat er met eerdere investeringsrondes al 7,6 miljoen euro werd opgehaald. Voor meer informatie over Eko, kijk op www.ekoapp.com.

Over ITSC

In 2006 is ITSC Recruitment opgericht met als belangrijkste doel haar klanten te voorzien van de beste sales professionals in de markt. Door middel van Executive search en Headhunting weten wij de beste mensen te vinden en te binden. ITSC consultants hebben ervaring binnen het sales domein en weten als geen ander hoe je een echte sales professional herkent. Naast recruitment adviseert ITSC organisaties over HR processen en methodieken om organisaties optimaal te laten functioneren. Human Capital Management zit in het DNA van ITSC en is van essentieel belang voor het succes van iedere onderneming. ITSC Recruitment opereert internationaal en heeft haar kantoor in Utrecht. Voor meer informatie over ITSC Recruitment kijk op www.itscexecutivesearch.com

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *