Position
Managing Director
Description

Onze cliënt is opgericht in 1974 en behoort wereldwijd tot de top van softwareleveranciers voedingsindustrie. Recent zijn er ook dochterondernemingen in China en de US opgericht.

Responsibilities

Uw hoofdstandplaats nabij Gent België. Hiernaast bent u regelmatig aanwezig in Nederland en bij onze klanten (nationaal en internationaal).  
Onze client biedt een professionele en diverse werkomgeving met de nieuwste technologieën en technologisch innoverende producten met wereldfaam.

Qualifications

Managing Director die verantwoordelijk is voor de aansturing van de onderneming en u vertaalt de visie in een succesvol strategisch plan en neemt de leiding in de uitvoering hiervan.

U hebt bewezen ervaring in people management alsook met innovatie en technologie.  U hebt commerciële flair en hebt gewerkt in een internationale context.  Idealiter hebt u ervaring in de feed/food sector en/of met software/IT-oplossingen.  In elk geval bent u in staat om op diverse niveaus te opereren; u hebt een uitstekende beheersing van het Engels en het Nederlands.

Apply now

Position: Managing Director

Thank you for submitting your application. We will contact you shortly!

Date posted
October 26, 2018
PDF Export