Position
Sales Executive
Description

De gedreven Sales Executive waar wij naar op zoek zijn, wordt verantwoordelijk voor het uitbouwen en onderhouden van de relatie met bestaande klanten.

Responsibilities

Hij of zij is goed in staat om behoeften en knelpunten bij onze klanten te inventariseren en deze te vertalen naar projecten. Daarnaast heb je een visie op de markt en weet je dit te vertalen in concrete acties. Het is een zelfstandige functie, maar je doet het niet alleen. Je staat in nauw contact met de verschillende facetten binnen onze organisatie; specialistische consultants, projectmanagers en developers. Net als iedereen binnen onze organisatie ben jij een teamplayer.

Qualifications

+Een vakkundig gesprekspartner voor jouw klanten;
+Respect naar collega’s en onze klanten is een must;
+Je volgt IT ontwikkelingen op de voet;
+Kennis van uitzenden, detacheren en/of de advieswereld is een plus;
+Minimaal 4 jaar ervaring in de verkoop van ERP software of andere integrale software;
+HBO/WO werk en denkniveau.
+Naast de Nederlandse taal een goede beheersing van het Engels en Duits

Job Benefits

Naast uitstekende primaire en secundaire arbeidsvoorwaarden zoals een leaseauto, telefoon, laptop en bonussen, bieden wij je een gezellige en professionele omgeving met een duidelijke strategie. Bij onze client krijgt iedereen de kans zichzelf te ontplooien en te groeien, waarin veel ruimte geboden wordt voor zelfsturing en het nemen van initiatief. Ondernemerschap wordt aangemoedigd en je krijgt de kans dit te laten zien in uitdagende en innovatieve projecten bij aansprekende en tevreden klanten

Apply now

Position: Sales Executive

Thank you for submitting your application. We will contact you shortly!

Date posted
December 7, 2020
PDF Export