Position
Senior Mendix Consultant
Description

Als Senior Mendix consultant zal je hoogwaardige oplossingen, gebaseerd op Mendix, ontwerpen, ontwikkelen en implementeren.
Jij analyseert, ontwerpt, test, bouwt en beheert Mendix oplossingen. Jij bent analytische, praktisch en je communicatieve vaardigheden zijn goed ontwikkeld. Zowel strategische als tactische inzichten zijn van belang je je werk. Door te werken in kleine scrum teams zijn wij in staat goede resultaten neer te zetten.

Responsibilities

Deze positie is zeer geschikt voor mensen die zich willen ontwikkelen tot ervaren Mendix developer. Als jij de juist kennis en ervaring bezit om die ontwikkeling door te kunnen maken dan ben je bij deze organisatie op de juiste plaats.

Qualifications

Belangrijk is dat je ongeveer 3 jaar relevante ervaring met Mendix opgedaan op verschillende vlakken. Ervaring met formulieren tot documenten, van integraties tot migraties. Het is een grote plus als je één of meerdere projecten in de lead bent geweest. Naast je opleiding en ervaring met Mendix heb kennis van integratie patronen zoals SOAP, Rest of InterSystems. Het is een pré als je ervaring hebt met JAVA, Javascript, XML, HTML5, CSS3, databases/SQL vormen. Daarnaast beschik je over een rijbewijs en beheers je de Nederlandse taal zowel in woord als geschrift.

Job Benefits

Een uitdagende functie waarin veel ruimte is voor persoonlijke ontplooiing
Doorgroeimogelijkheden in een innovatieve, leuke en informele bedrijfscultuur
Een passend basissalaris afhankelijk van ervaring
Persoonlijk ontwikkel budget
Een interessante bonusregeling
Een goede mobiliteitsvergoeding
Een gezellig team met informele collega’s waarmee je samen succesvol zal zijn.

Apply now

Position: Senior Mendix Consultant

Thank you for submitting your application. We will contact you shortly!

Date posted
January 22, 2019
PDF Export